Co nám chcete říci

• Barunka Brandejsová

Ahojky Barunko.Tak Nám s dědou už končí dovolená a Ty jsi tak v polovině dobrodružství????Doufáme, že se výlet vydařil.Moc tě pozdravujeme a přejeme hodně legrace a veselého dovádění????Máme Tě moc rádi♥️Tak pá a pusu .

• Laurinka Bartošová

Tak ještě jeden dnešní vzkazik. Musim a womluvit. Na jedné z posledních fotek jsem te viděla. Ale vypadala jsi hroznee smutně, nebo unaveně. :)
    Tak abys věděla, maaame tě mooooc raaaaadi. A těšíme se na tebe. Na druhou stranu si myslím, že je tabor super a nebude se ti chtít domů. Tak papa. M.

• Lauriňák

Nazdárek. Tak co výlet. Ty jo, začínám mít pocit, žes jim utekla, nesežralo tě Jumanji? Zas jsem tě nikde nezahlédla :o:D Tady je vše ok. Nic moc nového není. Venda pozdravuje a Vašík posílá pusinku. Pa Mamiňák

• Berunka Řehořova

Milá Beruško. Přejeme ti krásný narozeninovy den. A do dalšího roku ti přejeme uspechy ve všem o co se budeš snažit, ať seš pořád tak šťastná a spokojená. Mame tě moc rádi. Malý dáreček máš u brášků. Pusus posílá mamouš, tatouš a Valinka

• Barborka Brandejsová

Ahoj Brambůrko,
    dnes jste byli na výletě, to muselo být super ♥️ viděli jsme tě na videu a už se těšíme na další fotky ♥️ máte skvělý program, tak se ti tam určitě líbí :-) Dávej na sebe pozor! Všichni tě moc pozdravují. Milujeme♥️ mamka, taťka a Jáchy

• Verča Simonová

Čusík Veru, to se vám bude dnes chrupat,po celodenním výletě.. dnes jsme ti s Tomem a Nelou balíček, tak příští týden čekej překvapení :) A od tebe ani řádek, Nelča kontroluje každý den schránku a nic... Jdeme dnes do letního kina na V Hlave 2.. děti už se těší, máme místa hned vpředu na lehátkách ;) počasí je zatím bomba,tak si užívejte.. máme tě moc rádi a trošku se nám stýská :D Mamka, taťka, Tom a Nelinka

• Eliška Valentová

Ahojky opičko naše ❤️tak co už byl nějaký výlet? Tak já běhám do schránky až mě bolí nohy a ty nic pohled žádný????tak si asi počkám na vyprávění až budeš doma❤️užívej zlato pa mamka taťka

• Magda Drašnarová

Ahoj tábornice, posíláme pozdrav a úsměv z cesty do Městce, večer tam budem grilovat kuřata. Pošlete pohled seňorům, jsou to Mařenka a Kája Malivánkovi, Vojnův Městec 137, 59101. Pusa letí ????

• Bartoloměj Dvořák

Ahoj, ty jseš určitě samej kamarád a užíváš si to tam má plno. Vašek pracuje o sto šest, vyboural už okno. Vyčistila jsem pořádně bazén, tak teď je krásná voda, Vašek to je posera musela jsem ho pocákat, prý studená. Na zahradě plno rajčat, vše roste, dýně tak narostli, že za chvíli budou až u sousedů. Týden máte skoro za sebou, měj se krásně, posílám pusu, mamka a Vašek. Pa

• Eleonora Dvořáková

Ahoj ty moje zlatíčko, včera jsem na koště přivázala provázek s kusem hadru, koťata se mohli přetrhnout, jak je to bavilo. Zítra to bude už týden, tak ještě jeden. Užívejte na táboře. Byli jsme s taťkou v bazénu, je to srábotka, nechtěl se vůbec namočit až jsem ho musela pocákat.. tak pa a zase brzo napíšu a posílám ti srdíčko. Mamka a Vašek.

Načíst další