Tábor SVAMP 2021

Kdy: 18. 7. 2021 až 31. 7. 2021

Poznámka: Slevy lze kombinovat, takže minimální cena tábora je 3600 Kč.

Bylo, nebylo

Obrázek - Bylo nebylo Pohádky existují. A v jedné z nich temný, zlý čaroděj Gawain Magnus všechny postavy z Pohádkové říše zaklel a uvěznil v zapadlé vesničce ve světě lidí. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že vesnici nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starosty je soustředěna veškerá moc.

Podle legendy mohou kletbu zrušit jenom ti, kteří byli z Pohádkové říše zachráněni ještě před tím, než kletba zasáhla celé království.

Kdo jsou ti neznámí hrdinové? Podaří se jim všechny zachránit a vrátit je zpět do Pohádkové říše? Dokáží porazit Magnuse? Bude mít pohádka šťastný konec? Bez tebe určitě ne! Přidej se k záchrannému týmu a najdi v sobě hrdinu! Pojeď s námi v létě na pomoc pohádkám!

Přihláška na tábor 2021

Potvrzení - lékař Přihláška - SVAMP2021 Přihláška na tábor, kterou si zde můžete stáhnout, je tvořena interaktivním PDF dokumentem (není tak závislá na různých verzích textových procesorů, jako je například MS WORD). Pokud byste však měli s jejím vyplňováním problémy, kontaktujte nás, prosím (pro správné vyplnění přihlášky je třeba Acrobat Reader ve verzi 9 či vyšší). Rovněž je zde možné stáhnout i potvrzení o zdravotní způsobilosti.