Tábor SVAMP 2020

Vážení rodiče a milí táborníci,

vzhledem k aktuálním stavu je konání letošního ročníku tábora ohrožené. Tuto zprávu jsme se snažili pozdržet co nejdéle, jelikož jsme doufali, že bude situace ohledně konání zotavovacích akcí a shromažďování většího množství osob jasnější. Zatím však podstatné zlepšení ani vyjasnění situace nenastalo. Přesto však doufáme, že bude možné tábor uspořádat. Pro případ, že by se situace nezlepšila, se však prosím připravte i na opačnou variantu. Rozhodně budeme respektovat veškerá mimořádná opatření a doporučení orgánů veřejné moci, související s šířením COVID-19 a uděláme vše pro to, abychom nikoho nevystavili zvýšenému riziku v souvislosti s aktuální nákazou.

V případě zrušení letošního ročníku samozřejmě vrátíme veškeré zálohy a platby v plné výši.

Rozhodnutí o konání či případném zrušení bude učiněno do konce května.

Přejeme Vám hodně zdraví, trpělivosti (zejména s domácí výukou :-)) a optimismu do dalších týdnů.

Organizační tým SVAMP

Kdy: 19. 7. 2020 až 1. 8. 2020

Poznámka: Slevy lze kombinovat, takže minimální cena tábora je 3600 Kč.

Bylo, nebylo

Obrázek - Bylo nebylo Pohádky existují. A v jedné z nich temný, zlý čaroděj Gawain Magnus všechny postavy z Pohádkové říše zaklel a uvěznil v zapadlé vesničce ve světě lidí. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že vesnici nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starosty je soustředěna veškerá moc.

Podle legendy mohou kletbu zrušit jenom ti, kteří byli z Pohádkové říše zachráněni ještě před tím, než kletba zasáhla celé království.

Kdo jsou ti neznámí hrdinové? Podaří se jim všechny zachránit a vrátit je zpět do Pohádkové říše? Dokáží porazit Magnuse? Bude mít pohádka šťastný konec? Bez tebe určitě ne! Přidej se k záchrannému týmu a najdi v sobě hrdinu! Pojeď s námi v létě na pomoc pohádkám!

Přihláška na tábor 2020

Potvrzení - lékař Přihláška - SVAMP2020 Přihláška na tábor, kterou si zde můžete stáhnout, je tvořena interaktivním PDF dokumentem (není tak závislá na různých verzích textových procesorů, jako je například MS WORD). Pokud byste však měli s jejím vyplňováním problémy, kontaktujte nás, prosím (pro správné vyplnění přihlášky je třeba Acrobat Reader ve verzi 9 či vyšší). Rovněž je zde možné stáhnout i potvrzení o zdravotní způsobilosti.