Tábor SVAMP 2018

Tábor je již plně obsazen.

Kdy: 15. 7. 2018 až 28. 7. 2018

Poznámka: Slevy lze kombinovat, takže minimální cena tábora je 3400 Kč.

Cesta kolem světa

Obrázek - Cesta kolem světa Píše se rok 1872, 2. října. V londýnském Reformním klubu se právě schází pár anglických gentlemanů: bohatý, samolibý bankéř pan Salliven a odvážný dobrodruh Phileas Fogg. Oba právě studují plátek novin, ve kterém stojí, že železniční trať v Indii je konečně dostavená a nově otevřená. Redaktor, který článek napsal, tvrdí, že nyní lze procestovat svět za 80 dní. Salliven prohodí pár pochybných slov o nesmyslnosti splnění redaktorovi hypotézy. Galantní hrdý Phileas Fogg nabídne Sallivenovi sázku, že procestuje svět za 80 dní. Vítěz té sázky vyhraje 50 000 dolarů.

Podaří se Foggovi splnit jeho nabídku? Do jakých zemí zavítá? Bude cesta tak pohodlná a klidná, jak se Fogg domnívá? Vydejte se s námi na cestu plnou dobrodružství, nástrah a nebezpečí.

Přihláška na tábor 2018

Potvrzení - lékař Přihláška - SVAMP2018 Přihláška na tábor, kterou si zde můžete stáhnout, je tvořena interaktivním PDF dokumentem (není tak závislá na různých verzích textových procesorů, jako je například MS WORD). Pokud byste však měli s jejím vyplňováním problémy, kontaktujte nás, prosím (pro správné vyplnění přihlášky je třeba Acrobat Reader ve verzi 9 či vyšší). Rovněž je zde možné stáhnout i potvrzení o zdravotní způsobilosti.