Tábor SVAMP 2017

Kdy: 16. 7. 2017 až 29. 7. 2017

Poznámka: Slevy lze kombinovat, takže minimální cena tábora je 3400 Kč.

Indiáni

Obrázek - Trosečníci Život na severoamerických pláních nikdy nebyl jednoduchý. Krajina je drsná a divoká, ale tomu, kdo se v ní naučí žít, se dokáže bohatě odměnit.

Po stovky let se život Indiánů odehrával v neměnném koloběhu. Kmeny mezi sebou válčily a zase se usmiřovaly, indiánská sídliště vznikala a zanikala, sucho a neúrodu střídala hojnost a radovánky. Cosi se ale změnilo. Do jejich země přišly bílé tváře a s nimi podivné, užitečné ale také nebezpečné myšlenky a nástroje, které porušily dávný řád a hrozí jejich svět zničit, stejně jako ho mohou pomoci zachovat. Každopádně nic už nebude stejné jako dřív…

…Slunce se sklání nad prérií a na obzoru se objevuje osamělý jezdec. Je od hlavy k patě oblečený v kůži a černé vlasy mu přidržuje nádherná čelenka s bílými pery. Ve strohé tváři má odhodlaný výraz. Ať už je jeho cíl jakýkoliv, zdá se, že udělá vše proto, aby ho získal.

…kdo to je?

Kam vedou kroky jeho koně?

Vydej se to s námi zjistit…

…do rozlehlé prérie, kde se prohánějí bizoni a loví vlci.

Mezi záhadné a hrdé Indiány…

… a staň se součástí kmene.

Přihláška na tábor 2017

Potvrzení - lékař Přihláška - SVAMP2017 Přihláška na tábor, kterou si zde můžete stáhnout, je tvořena interaktivním PDF dokumentem (není tak závislá na různých verzích textových procesorů, jako je například MS WORD). Pokud byste však měli s jejím vyplňováním problémy, kontaktujte nás, prosím (pro správné vyplnění přihlášky je třeba Acrobat Reader ve verzi 9 či vyšší). Rovněž je zde možné stáhnout i potvrzení o zdravotní způsobilosti.