Tábor SVAMP 2016

Kdy: 17. 7. 2016 až 30. 7. 2016

Poznámka: Slevy lze kombinovat, takže minimální cena tábora je 3400 Kč.

SVAMPáckej víkend 2016

Nechce se ti čekat až ná léto? Pojeď s námi na SVAMPáckej víkend - víkendovou akce na chatě. Více informací v aktualitách.

Trosečnící

Obrázek - Trosečníci Po tvrdém nárazu jsme měli plné ruce práce s hašením požáru a záchranou zraněných. Teprve po několika hodinách jsme si mohli oddechnout a porozhlédnout se na místě, kde jsme se ocitli shodou nešťastných okolností.

Zjistili jsme, že jsme uprostřed hustého lesa, pravděpodobně v mírném pásmu. Svítání. Vzdálené zvuky zvěře. Všechno vypadá obyčejně, ale přece...

Něco je vlastně docela jinak.

Chceš se dozvědět, co se cestovatelům přihodilo a proč ztroskotali?

Chceš vědět, co bude dál?

Chceš čelit neznámu a naučit se o sebe postarat? Tak neváhej a pojeď s námi na tábor!

Přihláška na tábor 2016

Potvrzení - lékař Přihláška - SVAMP2016 Přihláška na tábor, kterou si zde můžete stáhnout, je tvořena interaktivním PDF dokumentem (není tak závislá na různých verzích textových procesorů, jako je například MS WORD). Pokud byste však měli s jejím vyplňováním problémy, kontaktujte nás, prosím (pro správné vyplnění přihlášky je třeba Acrobat Reader ve verzi 9 či vyšší). Rovněž je zde možné stáhnout i potvrzení o zdravotní způsobilosti.